DUGOTRAJNA I EKOLOŠKI PRIHVATLJIVA ESTETIKA


O ALU stolariji

Aluminijska stolarija najčešći je izbor arhitekata novog doba zbog izdržljivosti i dugotrajnosti, te zbog činjenice da svojom ugradnjom u poslovne i obiteljske prostore garantira energetsku učinkovitost i atraktivan dizajn. Uz estetske komponente koje pruža, stolarija je vrlo lagana te je otporna na koroziju i habanje. Aluminij se može plastificirati u bilo koju boju iz RAL karte te se upravo na taj način iz stolarije napravljene od aluminija izvlači maksimum. Bravarski obrt Almont Gašpić svojim klijentima nudi visokokvalitetan aluminij u suradnji s poznatim tvrtkama kao što su Feal Hrvatska d.o.o., Metalmin MP d.o.o., AluK Tim d.o.o. , te Antal d.o.o.


Bravarski obrt Almont Gašpić svojim kupcima omogućuje izradu vrata i prozora od visokokvalitetnog aluminija, te se svi proizvodi rade po mjeri i želji kupaca.  Najčešće korišteni profili su 45 Mill i TERMO 65 i TERMO 85 koji osiguravaju ekološku prihvatljivost i estetsku privlačnost.


Osim klasičnih prozora i vrata bravarski obrt Almont Gašpić od aluminija izrađuje klizne i harmo stijene koje omogućuju maksimalno iskorištavanje prostora jer zauzimaju minimalno prostora prilikom otvaranja i korištenja. Jedina razlika između klizne i harmo stijene je ta što harmo stijene imaju više krila i kliznu vodilicu na dvije strane.


Aluminijske ograde izrađuju se od standardnih aluminijskih profila te se plastificiraju u boji prema želji kupca. Ograde od aluminija lijepo se uklapaju u moderan dizajn te su lake za održavanje i nisu sklone koroziji.


Aluminijski fasadni profili koriste se kao nosiva konstrukcija u ostakljenju fasada na objektima. Fasade se izvode s profilima serije 50K i 60K, a iznimno važan faktor je staklo koje mora udovoljiti sigurnosnim i toplinskim zahtjevima te brtvljenje koje mora biti izvedeno besprijekorno.


Izradom zimskih vrtova moguće je proširiti već postojeće terase ili dnevne boravke, osvijetliti već postojeći prostor bez narušavanja energetske učinkovitosti u istom. Zimski vrtovi pridaju prostoru posebnu udobnost čime se dobiva ugođaj kao da smo uvijek u dodiru s prirodom i suncem. Zimski vrt ili zatvoreni prostor terase čine nam ugodan boravak tijekom cijele godine. Također moguća je i izrada samostojećih zimskih vrtova kao i nadgradnja već postojećih objekata.

Fotogalerija:

Kontaktirajte nas :

Telefon: 047/715-744
Fax: 047/715-821
Mob. : 098/247-845

BROJ POSJETA NA STRANICI

 

Pratite nas na facebook-u

Stranicu izradio: Obzor Marketing