Klizne i harmo stijene

Klizne stijene bez prekinutog termičkg mosta

SC70N serija je koja nema prekid termičkog mosta i slabijih je statičkih mogućnosti od ostalih. Debljinom profila 70 mm daje poseban elegantni stil te je idealna za izradu unutarnjih kliznih vrata i stijena, te za zatvaranje manjih i negrijanih lođa i balkona.

SC95N serija koja nema prekid termičkog mosta, ali je istih statičkih mogućnosti kao SC95TT. Upotrebljava se kod pregrada unutarnjeg prostora i za negrijane prostore. Debljina profila je 95 mm i s mogućnošću klizanja krila na 2 i 3 vodilice.

Klizne stijene s prekinutim termičkim mostom

SC95TT serija s prekinutim termičkim mostom otporna je na vodonepropusnost, buku i udare vjetra. Debljina profila je 95 mm i s mogućnošću klizanja krila na 2 i 3 vodilice. Njena nosivost je de 150kg. Idealna je za vanjske balkonske stijene.

SC140TT serija s prekinutim termičkim mostom te garantira trajnost i pouzdanost i otporna je na vodonepropusnost, buku i udare vjetra. Serija je puno većih statičkih mogućnosti i mogućih raspona od ostalih kliznih serija.Debljina profila je 140mm i imaju mogućnost klizanja na 2 vodilice uz maksimalnu nosivost 250kg.

Harmo stijene

Osim klasičnih prozora i vrata bravarski obrt Almont Gašpić od aluminija izrađuje klizne i harmo stijene koje omogućuju maksimalno iskorištavanje prostora jer zauzimaju minimalno prostora prilikom otvaranja i korištenja. Jedina razlika između klizne i harmo stijene je ta što harmo stijene imaju više krila i kliznu vodilicu na dvije strane.

Fotogalerija :

Kontaktirajte nas :

Telefon: 047/715-744
Fax: 047/715-821
Mob. : 098/247-845

BROJ POSJETA NA STRANICI

 

Pratite nas na facebook-u

Stranicu izradio: Obzor Marketing